Imediat după ce s-au anunţat câştigătorii premiilor Maturus 2015, răuvoitorii au şi început să bârfească, contestând meritele tinerei Bîc Demian Denisa Maria. Deranjată de aceste răutăţi, câştigătoarea premiului Maturus de la secţia română a postat pe Facebook un videoclip prin intermediul căruia le răspunde detractorilor.

Videoclipul prin care tânăra Bîc Demian Denisa Maria le răspunde răuvoitorilor a fost postat pe Facebook în data de 7 decembrie, la ora 18.43. „Cu asta am spus tot!!! Vă mulţumesc că îmi arătați încă odată ce fel de oameni sunteţi”, este explicaţia care însoţeşte videoclipul vizionat de peste 1.500 de persoane.

Bic-Demian Denisa

Videoclipul poate fi accesat la adresa:
http://www.facebook.com/zuzu.denisa/videos/975124255891419/

În pofida răuvoitorilor, Bîc Demian Denisa Maria a primit numeroase mesaje de susţinere din partea apropiaţilor. „Felicitari pentru premiu, din cate stiu eu este o chestie destul de serioasa acest concurs, cat despre vorbe si zvonuri, ne-ai lasat rau in ceata, majoritatea dintre noi, printre care si eu, nu am auzit nimic!!! Deci putea-i fi un pic mai explicita!!! Dar la o adica indiferent care ar fi fost discutiile de ce bagi in seama toti trepanatii? Tu nu stii ca daca raspunzi la remarca unui prost,te trezesti cu prostul in discutie? Nu mai baga toate cacaturile in seama!!! Vezi-ti de viata ta !!! BAFTA!!!!!”, a scris careianul Codruţ Todoran.
„Eu te felicit, Denisa! Ma bucur mult pentru tine si sunt sigura ca ai meritat din plin premiul. Doar atat as vrea sa-ti spun ca nu trebuia sa ne bagi pe toti intr-o oala, sunt si careieni care nici nu au habar ce este Maturusul, daramite sa isi spuna parerea despre cine ce a facut si pe deasupra sunt careienii care sunt mandri de tine si de Arnold fiindca sunteti niste reprezentanti extraordinari ai LTC-ului. Felicitari din nou! Poate intr-o zi o sa-mi povestesti cum a fost”, a scris Laura Alexandra.
„Drăguța….învață un lucru: oamenii care te vorbesc pe la spate (ca nu au coloana vertebrală sa ți le spună in față) sunt cel puțin cu un pas in urma ta….so don’t bother, it’s not worth it !!!! Te pup!”, a scris Bianca Vaida Deac.
„Niste disperati cuprinsi de ura si nefericire se manifesta prin rautate si nesiguranta fata de o persoana puternica si creativa ca tine.Nu te lasa prinsa in pulsiunile lor incoerente.Felicitari!”, a scris Zaharie Victor.
„Daca cineva te barfeste sau ai dusmani multi insemna ca ceva faci bine , lasa fraierii sa barfeasca ….”, a scris Donutt Gheorghe.