Municipiul Carei a înregistrat rezultate deosebit de bune în privinţa proiectelor cu finanţare europeană, potrivit premiilor Regio acordate joi, la Cluj Napoca de Agenţia de Dezvoltare Regională Nord-Vest.

regio1
Proiectul de reabilitare a Castelului Karolyi a primit premiul întâi pe judeţ, iar proiectele privind reabilitarea străzii 1 Decembrie 1918, a Teatrului şi a Centrului Cultural, respectiv a Liceului Teoretic Carei au primit menţiuni.

regio2
Agenţia de Dezvoltare Regională Nord-Vest a oferit joi 19 trofee celor mai reuşite proiecte finanţate prin REGIO în regiune. Iar pentru asta s-a derulat inclusiv un concurs de fotografii, cu voturi pe Facebook. Fiecare dintre cele șase județe din regiune a luat câte trei premii. Marele premiu a fost câştigat de Primăria Bistriţa, care a avut şi cele mai multe aprecieri pe platforma socială. Premiile I pe judeţe au ajuns la Primăria Oradea, Consiliul Județean Bistrița-Năsăud, Primăria Cluj-Napoca, Consiliul Județean Maramureș, Primăriei Carei şi Consiliul Județean Sălaj.

castel-carei