Tânăra talentată artistă sătmăreancă Tincuţa Fernea va evolua în ediţia de azi, 1 Decembrie, a emisiunii Vocea României. Careienii trebuie să dea dovadă de unitate şi să-i acorde Tincuţei voturile lor pentru a merge mai departe.

Tincuta-Fernea21

În etapa de azi seară, la Vocea României evoluează câte patru concurenţi din fiecare echipă din care vor merge mai departe doar doi, unul ales de public şi unul ales de antrenor.
Sătmărenii, dar şi careienii sunt invitaţi ca în deseară, chiar de Ziua Naţională a României, să urmărească evoluţia Tincuţei de la Vocea României şi să o voteze trimiţând un sms la un număr de telefon care va fi afişat, în momentul concursului, pe ecran. “De 1 Decembrie, ora 20.30, voi cânta în cadrul emisiunii Vocea României. Dragi sătmăreni, vă rog să urmăriţi concursul, să vă bucuraţi de muzică şi să-mi acordaţi votul dumneavoastră pentru a putea reprezenta în continuare judeţul nostru în cadrul acestui concurs”, spune Tincuţa Fernea într-un mesaj adresat tuturor locuitorilor judeţului Satu Mare.
Consiliul Judeţean Satu Mare a lansat o campanie de susţinere a tinerei sătmărence intitulată “Întreg judeţul Satu Mare o votăm pe Tincuţa Fernea. Fiecare vot contează”.