Cuvântul liberalilor nu mai valorează absolut nimic în faţa mea. Săptămâna trecută mi-au trimis soli de pace, cu năframe-n vârf de băţ, cerându-mi un armistiţiu în adevăratul sens al cuvântului. Am fost de acord, întrucât mi-am dat seama că ajunsesem deja la fel ca şi ei, iar carienii nu sunt curioşi de atacurile dintre noi. Însă în cursul zilei de ieri, am fost atacat din nou pe blogul familial, în stilul caracteristic al Danielei Ciută, care a ajuns să-mi reproşeze taman tăcerea rezultată în urma armistiţiului convenit cu soţul său. No comment!

opinie
Am scris recent că m-am speriat de faptul că, confruntându-mă cu liberalii, am ajuns exact ca şi ei. Adică am ajuns să folosesc acelaşi limbaj violent şi inchizitorial ca şi o parte din liderii PNL Carei. Sincer să fiu, nu mă mândresc cu acest lucru.
Săptămâna trecută, prin emisari, co-preşedintele PNL Carei, Ilie Ciută, şi consilierul Adrian Bucureştean, mi-au propus un fel de armistiţiu. Adică ceva de genul că eu nu-i atac pe liberali şi nici ei nu mă mai atacă prin organul lor de presă, blogul familial Buletin de Carei. Am fost de acord cu ei, căci careienii sunt deja sătui de astfel de atacuri, lucru pe care mi l-au şi semnalat de altfel mai mulţi cititori.
N-am avut prea mare încredere în cuvântul lor şi nu m-am înşelat. Soţia co-preşedintelui PNL Carei, Ilie Ciută, a postat pe blogul familial diverse comentarii prin care m-a atacat exact la fel cum o făcea şi mai demult. În cursul zilei de ieri, a postat un articol semnat de mânuţa sa gingaşă, în care mă atacă din nou. După ce soţul său a cerut armistiţiul, acum Daniela Ciută afirmă că tăcerea mea ar avea motive de DNA. Asta da perversiune liberală! De altfel, la ce altceva te poţi aştepta de la liberalii careieni conduşi de familia Ciută?
O asigur pe distinsa jurnalistă care pune virgula între subiect şi predicat că tăcerea mea nu are nici motive de DNA şi nici motive de DaNielA. Tăcerea mea a avut la bază armistiţiul propus de distinsul său soţ. Nu vreau să mă pronunţ asupra anchetei DNA pe care Daniela Ciută o tot repetă în mod obsesiv de marţea trecută. Este o anchetă în desfăşurare. Îmi permit să-i sugerez jurnalistei agramate să mai aibă puţină răbdare, căci timpul va demonstra dacă am fost sau nu am fost implicat în fapte de corupţie. Ştiu că şi-ar dori extrem de mult să fiu arestat, condamnat şi chiar executat, dar treburile funcţionează puţin altfel.
Cam aşa stă treaba cu tăcerea mea. Oricum, sunt decis ca de acum înainte să nu mai răspund mizerabilelor atacuri liberale. Nu merită să-ţi pui mintea cu astfel de indivizi. Nu de alta, dar rişti să devii exact ca şi ei. Careienii informaţi sau chiar şi cei mai puţin informaţi ştiu la ce mă refer. Însă am constatat din nou ce valoare are cuvântul liderilor PNL Carei. Zero barat!