Reprezentanta României la „Miss World 2015”, sătmăreanca Natalia Oneț, a fost invitată azi dimineață la emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani”.  

Frumoasa sătmăreancă le-a povestit gazdelor sale că s-a mutat în București la vârsta de 19 ani când a terminat liceul.  În ceea ce privește concursul „Miss World 2015”, Natalia Oneț a afirmat că în acest an va fi reprezentanta României în Sanya (China), unde va avea loc cel mai important concurs de frumusețe din lume „Miss World”, la care vor fi participante din peste 130 de țări de pe toate continentele.
Natalia a adăugat că în acest an proba costumelor de baie a fost înlocuită cu o altă probă axată pe caritate „Noi suntem implicate în proiecte caritabile, ajutând lumea, și făcând bine lumii. Cel mai important este ca prin intermediul frumuseții noastre, scopul nostru este de a ajuta lumea”, a declarat Natalia Oneţ la emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani”.
Natala Oneț, care s-a născut în Satu Mare, iar în prezent locuieşte în Bucureşti, are 26 de ani, 1,76 înălțime, dimensiunile sale fiind 89-60-90.
La vârsta de 15 ani, Natalia Oneț a câştigat titlul de „Miss Boboc” la Colegiul Naţional „Doamna Stanca” din Satu Mare, apoi a ocupat locul III al podiumului la „Miss Universe România”, în 2009 şi locul I la „Miss Hostess România”, în 2011.