Doi şoferi ce se aflau la volan sub influenţa băuturilor alcoolice au fost prinşi de poliţiştii careieni în cursul zilei de marţi pe raza comunei Moftin.

girofar
În noaptea de 04 noiembrie 2015, poliţiştii din cadrul Secţiei Carei au depistat în trafic, pe raza comunei Moftin, un tânăr în vârstă de 26 de ani, care conducea un autoturism marca Skoda.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat o concentraţie de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Tot pe raza comunei Moftin, poliţiştii Secţiei Carei au depistat un autoturism marca Nissan, la volanul căruia se afla o persoană de sex masculin.
În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că, autoturismul era condus de Nelu H., care a fost testat cu aparatul etilotest rezultând o concentraţie de 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat.
În ambele cazuri, conducătorilor auto le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
Oamenii legii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere, de către o persoană care la momentul prelevării mostrelor biologice , are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge.