Opinie de Carei trebuie să se închine în faţa evidenţei şi să recunoască faptul că nu poate ţine pasul cu Buletin de Carei. Blogul familial al liberalilor este citit în întreaga lume, având zeci de cititori chiar şi în ţări precum Brazilia, Federaţia Rusă, Australia, Emiratele Arabe Unite, Japonia, India şi multe altele.

bula
Trafic.ro a pus portalul Opinie de Carei în faţa unei realităţi crude

Şoc şi groază. M-am tot consolat cu gândul că jignirile de la rubiricile de comentarii ale blogului familial Buletin de Carei sunt mai citite la Bacău decât în Carei. Însă ieri am avut un adevărat şoc când am constatat că toate aceste jigniri ordinare sunt citite pe întreg mapamondul.
Potrivit trafic.ro, în ultimele 12 luni, blogul familial Buletin de Carei a avut 140 de cititori din Brazilia, 114 din Federaţia Rusă, 113 din Turcia, 61 din Australia, 52 din Emiratele Arabe Unite, 37 din Japonia, 23 din India, 17 din Albania, 15 din Quatar, 13 din Columbia, 13 din Africa de Sud, 12 din Noua Zeelandă, zece din Algeria, zece din Malaezia. De asemenea, a mai avut câte nouă cititori din Kazahstan, Singapore, Hong Kong, Argentina, Arabia Saudită, Nigeria, Chile, Maroc, câte opt din Kuwait şi Liban. Urmărind lista, am constatat că Buletinul de Carei a avut câte un cititor din Vatican, San Marino, Yemen, Surinam, Turkmenistan, Afganistan, Burkina Faso şi chiar şi din Gambia.
Am rămas şocat şi chiar îngrozit la gândul că toţi aceşti oameni au citit jignirile care mi-au fost aduse în articole şi la rubricile de comentarii. În acel moment am realizat şi faptul că n-am nicio şansă în faţa blogului familial Buletin de Carei, care ar putea emite pretenţii şi pentru de numirea de Buletin Universal. În mod cert, Opinie de Carei nu va putea ajunge niciodată la performanţa de a fi citit în aproape toate ţările lumii, poate chiar şi în Corea de Nord. Felicitări Buletin de Carei! Felicitări Daniela Ciută! Felicitări liberalilor careieni!

Szasz Lorand