Cătălin Meseşan de la Recolta Sanislău, suspendat pentru şase etape

Mulţime de sancţiuni dictate de  Comisia de disciplină a Asociaţiei Judeţene de Fotbal (AJF) Satu Mare în urma şedinţei de marţi seara, care a avut ca obiect analizarea actelor de indisciplină de pe terenurile de fotbal din judeţ.

minge-de-fotbal

Din nou probleme la Hodod, unde arbitrul a fost bruscat, iar FC Certeze a câştigat la masa verde partida. Gazdele au primit şi o amendă de 200 de lei pentru lipsă de organizare,  iar  delegatul  echipei  din Hodod trebuie să se prezinte la şedinţa comisiei de marţea viitoare. Iar aceeaşi Chesi Hodod nu s-a prezentat la meciul cu vulturii din agriş, meci câştigat de gazde cu 3-0 prin neprezentare. Nici la Bercu lucrurile nu au stat altfel. Alexandru Kelemen de la Unirea a primit patru etape pentru bruscarea arbitrului, Platanul Marna a câştigat jocul cu 3-0 la masa verde, iar echipa din Bercu a primit un ultim avertisment.
Cea mai mare sancţiune a fost aplicată jucătorului Cătălin Meseşan de la Recolta Sanislău, 6 etape de suspendare, pentru că şi-a scuipat delegatul între ochi. Venus Dumbrava  a câştigat la masa verde meciul de la Voinţa Lazuri, pentru că un jucător al oaspeţilor a fost lovit de oficialul echipei din Lazuri, Vasile Takacs, care va sta două etape. După meciul Energia Negreşti -AS Livada, jucătorul negreştean Ioan Huszi a fost suspendat două etape pentru bruscarea arbitrului, iar Energia a primit 200 de lei amendă. De cealaltă parte, negreştenii susţin că nu a avut loc nicio bruscare, iar arbitrajul a fost unul părtinitor, în favoarea echipei oaspete. Tot negreştenii sunt de părere că raportul oficialului a fost unul în care nu a dat prea multe detalii despre injuriile aduse acestuia la finalul jocului.
O etapă vor sta pe tuşă Alexandru Stoica (Decebal), Cosmin Pasztor (AS Livada) şi Robert Paskuly (Ciumeşti). Două etape de suspendare au primit Ionel Codrea (Decebal), Răzvan Hodas (Tăşnad) şi Ioan Fechete (Cărăşeu). După cele petrecute la meciul Dacia Medieșu Aurit – Victoria Apa, sunt  invitați  arbitrii  și  observatorul jocului la şedința din data  de 03.11.2015. iar meciul Victoria Apa – Ugocea Porumbești a fost omologat cu 3-0 în favoarea echipei din Apa pentru că echipa ugocea nu s-a prezentat la joc.


Lasă un răspuns