Miercuri, 21 octombrie 2015, poliţiştii Biroului Rutier Carei au depistat în trafic, pe strada Radu Şerban din municipiul Carei, un autoturism la volanul căruia se afla o persoană de sex masculin.

girofar
În urma controlului efectuat s-a stabilit că autoturismul era condus de către Alexandru V., care a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentraţie de 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat. I-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
Oamenii legii au întocmit dosar şi efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană care la, la momentul prelevării mostrelor biologice, are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge.
Joi, 22 octombrie 2015, la ora 00.10, poliţiştii din  cadrul Secţiei Tăşnad l-au identificat în trafic, între localităţile Acâş şi Mihăieni, pe Vasile O., care conducea autoturismul marca Ford. În urma verificărilor efectuate s-a constatat faptul că, bărbatul avea permisul de conducere anulat. În cauză se fac cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană al cărei permis de conducere a fost anulat.