Duminică, în jurul orei 05.00, poliţiştii de investigaţii criminale careieni au fost sesizaţi de către un tânăr, în vârstă de 19 ani, care reclma faptul că în jurul orei 03.00, în timp ce se deplasa pe bulevardul 25 Octombrie din municipiul Carei, ar fi fost deposedat prin violenţă de bunurile care le avea asupra sa, de către trei persoane necunoscute.

girofar
Oamenii legii au demarat activităţi de identificare şi prindere a persoanelor bănuite de comiterea faptei sesizate. În cursul zilei de luni, munca lor a dat roade, iar cele trei persoane bănuite de comiterea faptei au fost identificate, fiind vorba despre trei tineri cu vârsta de 20, 16  şi respectiv 15 de ani, din localitatea Ciumeşti.
Din cercetările efectuate s-a stabilit faptul că Adam K. ar fi fost lovit cu pumnii la nivelul feţei de către cei tineri, care i-ar fi sustras cu forţa telefonul mobil, marca Huawei şi portmoneul, care conţinea bani şi carduri bancare.
Doi dintre tineri, respectiv cel de 20 şi cel 16 ani, au fost reţinuţi pentru 24 de ore, urmând să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Carei, cu propunerile legale care se impun în acest caz.
În cauză s-a întocmit dosar penal şi se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie.