Duminică, în jurul orelor 20.00, poliţiştii Secţiei Tăşnad au fost sesizaţi despre faptul că o persoană ar fi fost agresată pe raza localităţii Craidorolţ.
girofar
La faţa locului s-a deplasat de urgenţă patrula  formată din poliţişt şi jandarm, iar din cercetările efectuate a rezultat faptul că, pe fondul consumului de alcool şi a unor neînţelegeri, Arpad H. i-ar fi aplicat o lovitură cu piciorul la nivelul capului lui Marius P. Victima a fost transportată la Spitalul Municipal Carei, pentru a i se acorda îngrijirile medicale necesare, însă nu a fost necesară rămânerea sub supraveghere medicală.
Tot duminică, poliţiştii sătmăreni au fost sesizaţi de către Ioan B., despre faptul că ar fi fost agresat. Din verificările efectuate a rezultat faptul că, în timp ce se afla la intrarea într-un hypermarket din municipiul Satu Mare, Zoltan K., pe fondul consumului de alcool, l-ar fi agresat fizic pe reclamant, aplicându-i o palmă la nivelul feţei, cu toate că nu-l cunoştea pe acesta. În acest caz  nu a fost necesară intervenţia personalului medical.