O dezminţire care nu prea există

Neavând cu ce să se ocupe, Daniela Ciută continuă cu dezinformările. De această dată, susţine că, în cadrul conferinţei de presă de azi, Bogdan Georgescu a dezminţit categoric că ar fi fost sunat în miez de noapte de consacrata jurnalistă. Am ascultat cu atenţie înregistrarea conferinţei de presă, în special răspunsurile lui Bogdan Georgescu la întrebările insistente ale distinsei jurnaliste Daniela Ciută. Vă prezentăm înregistrarea pentru a afla toată lumea că dezminţirea categorică nu există decât în închipuirea celei care a pus întrebările.

site georgescu

În răsunsul său, Bogdan Georgescu încearcă să spună că nu se va lăsa amestecat în astfel de conflicte, după cum nu s-a lăsat amestecat nici până în prezent. Păcat că este întrerupt frecvent.
„Singura întrebare adresată a fost legată de  insinuarile finului primarului Kovacs legat de colaborarea lui Bogdan Georgescu cu Daniela Ciută. În lipsa de orice material senzaţional urât mirositor caracteristic scrisului specific unui fin de primar şi director de gazetă, acesta a insinuat că  Bogdan Georgescu s-a îmbolnavit datorită   convorbirilor telefonice nocturne cu Daniela Ciută, fapt  dezminţit fără echivoc de Bogdan”, scrie, într-un limbaj greoi, pe Buletin de Carei.
Vă prezentăm în continuare înregistrarea audio în care se aud clar răspunsurile lui Bogdan Georgescu şi stenograma primei părţi a discuţiei, în care se vorbeşte despre telefoane.

Daniela Ciută: – Te rog frumos să îmi răspunzi la o întrebare. A fost vreodată când te-am deranjat în miez de noapte? Deci chiar aştept un răspuns.
Bogdan Georgescu: – Am ţinut să fac această conferinţă de presă fiindcă, pentru a clarifica nişte lucruri. Nu o să… Deci nu o să mă las.
Daniela Ciută: – Măcar un da sau un nu sincer.
Bogdan Georgescu: – V-am spun că nu, n-o să mă las acum nici, cum nu m-am lăsat zece ani nici acuma nu mă las. Nici măcar nu vreau, v-am spus. Ştiu bine cu ce umblă postul ăsta. (…)

Cam atâta despre dezminţirea mult trâmbiţată. În rest, judecaţi dumneavoastră cum înţeleg unii să facă presă!

Szasz Lorand

P.S. Am apreciat în mod deosebit strădaniile echipei Buletin de Carei de a mă fotografia pentru a posta apoi poza pe site-ul lor. Probabil au crezut că eu susţin conferinţa de presă, nu primarul Eugen Kovacs şi Bogdan Gerogescu. Observ că Buletin de Carei are o pasiune de-a dreptul bolnăvicioasă de a fotografia jurnaliştii care participă la diverse evenimente publice. O pasiune care nu este împărtăşită de niciun alt jurnalist sătmărean. Probabil că postând poze în care apar şi eu încearcă să aţâţe comentatorii să mă calomnieze şi să mă insulte mai cu spor, lucru cu care deja m-am obişnuit din partea acestei redacţii.